maandag 3 september 2012

Terug in het ritme.....


Tjonge, zo moeilijk heb ik het eigenlijk nog nooit gevonden om na een vakantie weer in het ritme te komen.
Maar misschien komt dat ook omdat er ook wat meer is veranderd dan alleen maar de vakantie afgelopen. Onze oudste is naar de middelbare school .
Ze kon de school kiezen die bij ons in het dorp is maar die was zo saai, dat leek wel een ziekenhuis... Dus werd het het Beekdal lyceum in Arnhem. Een school die twee stromen heeft. Een cultuur en sport stroom. Noor koos voor de eerste en is super blij. Helaas is de school 11 kilometer verder op en begint om 8.15. Ze vertrekt (samen met papa die ook die kant op moet ) om 7.15 . Dat betekent weer dat de wekker in huize Keetje om 6.15 gaat. Dan gaan papa en dochter er uit en als zij weg gaan komt de rest uit bed.
Zaten we een week of wat geleden nog gezellig met z'n 5e aan het ontbijt, nu nog met drie.
Onder tussen is onze kleine meid naar groep 4 verhuisd en vind ik het eigenlijk niet meer nodig om mee te gaan  in de school. Al die ouders maken de gangen overvol en ze kan het ook alleen. Ik heb dat acht jaar gedaan en tja nu dus niet meer. Ik vind het erg stil in huis en heb veel te veel tijd om na te denken. Ook op creatief gebied wil het niet zo goed lukken . Na schooltijd haal ik regelmatig Noor op ergens lang de route naar huis. (met de auto) En dan moet er huiswerk gemaakt worden.
Zo lijkt het wel of de vakantie alweer eeuwen geleden is.
In de vakantie ben ik toe getreden tot het gastouder gilde en ik had gehoopt nu weer wat kindergezelligheid  om me heen te hebben. Maar ook dat laat nog even op zich wachten. Zelfs Bloggen vind ik nu gedoe.
Ik lees wel alles maar zelf bloggen heb  ik even geen zin in. Het zal van zelf wel wennen. Tot dan lees ik jullie gezelligheid.

5 opmerkingen:

 1. Ik snap heel goed wat je bedoelt ... het moet allemaal even wennen ... loslaten is soms heel erg lastig ... sterkte ermee ... groetsss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh gos, je bent in een nieuwe fase beland, geef het maar even tijd, ook al duurt het even je vind je draai vast wel weer,sterkte Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja weer een hele nieuwe fase en veranderingen kosten tijd. Het komt vanzelf allemaal weer goed! Dan maar even niet creatief, komt vanzelf ook wel weer terug! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een nieuwe fase dus... Mijn dochters volgden een kunst en cultuurlijn op het Baudartius in Zutphen. Ze hebben dat als heel leuk ervaren. Voegt toch iets toe. En voor jou? Even wennen denk ik. Komt vast allemaal goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geef het tijd... alles krijgt vanzelf wel weer een plekje! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.