zondag 24 juni 2012

Home sweet, home

Het huis is hier nog in diepe rust. Niet dat we zo'n wilde zaterdag achter de rug hebben, maar twee van onze drie moesten gisteren het veld ruimen omdat de oudste haar verjaardagspartij hield voor haar vriendinnen. En daar wil je als bijna 12 jarige niet je broertje en zusje bij hebben.
Het originele idee was om te gaan kamperen in een nabij gelegen dorp op een camping met een zand afgraving waar je met goed weer heerlijk kan zwemmen. Dat hebben we in de loop van de week maar afgeblazen. En nu ik naar buiten kijk ben ik daar blij om. Het regent hier flink en het is echt koud !
Maar goed er moest toch gefeest worden en dat hebben ze, eerst hebben mijn man en ik de dames afgezet bij de bios. En terwijl mijn lief en ik boodschappen deden voor nog twee verjaardagen en de vakantie, hebben zij heerlijk naar sneeuwwitje gekeken. Toen we weer terug waren en de frieten op waren werden de gezichten in een masker gezet en moesten er knots gekke foto's gemaakt. Na Nog een ijsje te hebben gegeten bij de plaatselijke snackman was het feest voorbij. Nu ligt dochter lief in een nieuw gekregen boek te lezen en mijn man heeft zich nog een lekker omgedraaid.
Ik lees wel eens op andere blogs een stukje wat home sweet home heet. Nu heb ik niet zo'n gezellig huis dat ik dat op het blog kwijt wil, maar nu wil ik wel een onze boeken kast laten zien. Want daar liggen een hoop spullen in die aangeven hoe onze vorige en komende week eruit  zien.
We gaan over niet al te lange tijd op vakantie en zoals ieder jaar verzamelen we dan een aantal boeken om mee te nemen. Deze stapel ligt alvast te wachten en zal de komende weken nog we groter worden. En ja, de vakantie bestemming is ook al gekozen. We hebben er nu al zin in....
Onze Jongste heeft vrijdag haar B diploma gehaald !!!! En zijn wij als papa en mama van de zwemlessen af !!! Hoera voor Lara en jippie voor ons.
En de laatste foto zijn de resten van het feest van gisteren.
Nu nog twee verjaardagsfeesten deze week en het afscheid van de basis school voor onze oudste, en dan kan de vakantie beginnen. Een druk weekje nog dus, maar allemaal wel heel leuk.5 opmerkingen:

 1. Lekker meis,jullie gaan ook al bijna net als wij en heerlijk hé zo'n stapeltje boeken, waar gaat de reis naar toe???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom heb je niet zo'n gezellig huis? Volgens mij valt dat reuze mee!! :-)
  Leuk, boeken verzamelen voor de vakantie. En wat goed van Lara dat ze haar B-diploma heeft gehaald!! Geniet van een rustige zondag! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oei, even wat recht zetten, ik vind ons huis heel gezellig en is echt ons thuis, wat ik bedoel te zeggen is dat ik het niet byzonder genoeg vind om het op internet te zetten!!

   Verwijderen
 3. Gaat niet om het huis maar om degene die er in wonen Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk die voorbereidingen...wij moeten nog een aantal weken wachten voordat de scholen vrij zijn! Fijne vakantie alvast! jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.