woensdag 2 mei 2012

Na regen komt........ ja wel.... de zon!!

Toen ik gisteren mijn berichtje zat te maken was regende en onweerde het heel hard! Maar om een uur of 10.00 was het weer droog en hebben de kinderen en ik lekker in de tuin gewerkt. En om 12.00 kwam de zon weer door en werd het lekker warm. Om de vakantie te vieren hebben mijn jongste en ik pannenkoeken gebakken en hebben we de tafel mooi gedekt buiten.



Mijn man hoefde maar een ochtend te werken en dus lunchte hij met ons mee. Na het eten zijn we samen in de keet aan het werk gegaan. De elektriciteit was al aan gelegd en nu konden we gaan isoleren
de isolatielaag hebben we afgewerkt met dampdoorlatendfolie (mooi woord voor scrabble). Gisteren aan het einde van de middag was het klaar!!






Mijn vader is erg handig en heeft de deur onderhanden genomen je ziet niet meer dat de onderkant helemaal weg gerot was. En ook de raamkozijnen zijn klaar en waterdicht gemaakt. We konden er met een schroevendraaier doorheen steken... zo rot was het. Ook de naden aan de buitenkant heb ik dicht gekit omdat er toch water doorheen kwam. Dus nu is hij waterdicht en geïsoleerd. Nu kunnen we de binnenkant gaan afwerken.

4 opmerkingen:

  1. Hey leuk, jullie zijn goed bezig! Handig dat je vader een handje komt helpen! Ik ben zo benieuwd hoe de wagen er straks gaat uitzien! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij wordt echt prachtig, Petra wat zul je daar een plezier van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ooooo geweldig zo'n wagen, ben jaloers hoor!!!
    en gezellig zo lekker pannenkoeken eten buiten, genieten
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Petra,
    Manlief heeft houten (multiplex) platen tegen de wanden getimmerd en die heb ik wit geschilderd. We hebben nog veel asbest in de keet ontdekt, niet handig, vandaar ook uit veiligheid het hout er tegen!
    Wat gaat het bij jullie worden?

    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.