maandag 28 mei 2012

Letters en meer...

Vorige week heb ik een super leuk weekend met mijn (schoon) zus gehad. We zijn oa samen naar A'dam lekker wezen shoppen. Zondag zouden we naar het strand gaan maar het weer werkte niet mee en dus werd het weer een dagje shoppen in Egmond. In Amsterdam had ik al letters zien hangen die ik heel mooi vond, maar eigenlijk wel een beetje prijzig. Toen zagen we ze in Egmond weer hangen en kon ik de verleiding niet weer staan. Ze staan nu op de plank boven in de Keet, dat is nog niet de plek waar ze moeten komen. Ik wil ze op de achterwand op hangen, maar daan ben ik nog niet aantoe gekomen.


 De lege kasten zijn inmiddels gevuld en zo ook een hele mooie oude hutkoffer die ik van mijn buurvrouw kreeg. De gordijnstof hangt over de stoel te wachten om verwerkt te worden...Die heb ik in Amsterdam gekocht. Net als twee leuke handgrepen voor op het keukenkastje. Die laat ik later nog eens zien. Ook heb ik heel leuke stof gekocht voor wat boxkleden die ik wil maken. En nog een paar andere stoffen om je lippen bij af te likken... Daar wil ik van de week nog aan beginnen, maar ik moet ook nog wat verjaardagscadeau's afmaken En dat moet eerst.

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk die letters!! En je kastje vol bonte spulletjes ziet er ook leuk uit. Het begint echt wat te worden, je hebt een tempo zeg! Geniet van alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WaW-helemaal gaaf en in stijl-het wordt steeds mooier-xxx-Sil.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat wordt dat een superplek. Leuk om dat je het ons zo laat zien! Het begint al wat te worden!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.