woensdag 4 april 2012

glutenvrij jarig

Zondag is mijn verjaardag, en mijn eerste glutenvije. O ja en is het Pasen en dat is ook mijn eerste glutenvrije. Ik had al glutenvrije taart bij ikea gehaald. Maar dat is niet genoeg. Dus moest er ook nog wat gebakken worden. Ik heb voor de kinderen bruine kippetjes (brownies) gebakken en in de over staat ook nog een cheese cake . Ik heb ook een paas stol gebakken, maar ik kwam er achter dat ik het niet met brood meel heb gebakken maar met gewoon meel. Hij is erg compact en warm nog wel lekker, maar ik vrees dat als hij helemaal afgekoeld is zo hard word als steen. toch ziet hij er goed uit. En het heeft wel iets paas achtigs zo.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er inderdaad heel lekker uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MMMMMh-met een laagje roomboter graag-ziet er heerlijk uit. En Petra± ik wens je alvast een super leuke verjaardag en een mooi nieuw levensjaar toe. Je bent dus een Paas-kindje. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mjam, ziet er toch erg lekker uit allemaal! Een heel gepuzzel he dat bakken zonder gluten, maar volgens mij gaat het je heel goed af :-)
  Fijne Paasdagen Petra!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja het brood ziet er lekker uit, maar.... het is echt keihard en ligt nu dus in de ....bak. helaas ik moet maar wennen aan pasen zonder paasbrood.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.