donderdag 5 april 2012

Chaos

Ik ben nogal een chaotisch type . En raak snel het overzicht kwijt. En als ik moe ben of niet lekker in mijn vel zit wordt het nog meer. Wat ik nodig heb is dus is een opgeruimd huis. Want alleen dan kan ik rust vinden om creatief te zijn. Ik ben de laatste weken wat onrustiger als ik was en dat zie je gelijk terug in huis. Het kost me meer moeite om het opgeruimd te houden en creatief te zijn. Vanmiddag kwam ik in mijn werkkamertje en wilde eigenlijk heel graag wat gaan schilderen, maar het hok zag er zo uit

Geen ruimte dus om te zitten laat staan te gaan zitten schilderen. Dus ging dit muziekje aan want daar wordt ik enorm vrolijk van en een halfuurtje later zag het er weer zo uit.Helaas was het toen tien voor drie en moest ik weer naar school de kinderen te halen. Maar die gingen grotendeels hun eigen gang en kon mama toch nog even lekker schilderen.
vanavond was het schilderwerkje klaar en heb ik gelijk de boel weer opgeruimd. Het haakgaren wat daar klaar ligt is een cadeautje voor iemand en ook ligt er wat lint bij van Farbenmix. Dat kan ik namelijk niet laten liggen als ik het zie.  Ik hoop dat ik morgen me weer even terug kan trekken in mij hok want daar wordt ik zo rustig van ... O ja en dit was het resultaat van het schilderen4 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk je schilderijtje ...

  Fijne paas ...

  Groetssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Peet-we hebben overéénkomsten-ik verzamel graag spullen om me heen-eigenlijk is het hele huis mijn werkruimte. Mijn man wordt soms GEK! En stelt soms een limiet. Want anders zou het mis gaan. En wat die muziek betreft-TE GEK. Ze komen eind van het jaar met een nieuwe cd. Ja en dan weer concerten. Daar gaan we al jaren heen-en nu mag dochterlief(13-14) mee. Mooi resultaat trouwens-je schilderwerkje. Fijn hé-af en toe tijd voor jezelf. Geniet van je opgeruimde werkruimte en van je verjaardag-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A beautiful day, prachtig nummer! Gelukkig was het voor jou ook een beautiful day, beetje ontspanning kun je wel gebruiken nu he? Wat knap dat je schildert, erg leuk geworden. Morgen hopelijk weer. Ik hou ook enorm van een opgeruimd huis, maar in de praktijk komt dat zelden voor helaas.. lukt me gewoon niet! Fijne Pasen!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan wens ik je alvast een hele fijne verjaardag!!!
  Ik ben ook super-chaotisch...ik vind alles leuk en ik wil alles tegelijk doen! Ik heb vandaag ook de hele dag kasten op zitten ruimen en nog ben ik niet klaar!!! Maar goed gelukkig zitten er overal deurtjes voor!!!
  Jij ook hele fijne en vrolijke Paasdagen!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.