donderdag 12 april 2012

Een super weekend.

Het afgelopen weekend was geweldig. Zoals ik al verteld heb was ik jarig op eerste paasdag. Maar omdat ik niet zo lekker in mijn vel zit wilde ik het overslaan dit jaar. En ik moet bekennen ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan. Het begon eigenlijk al vrijdag toen ik,  nadat we naar de markt waren geweest, 40 rode rozen kreeg van mijn zoon! (9) En van mijn man een bos met 40 tulpen!
Zaterdag ben ik met mijn vriendin Arnhem in geweest en toen ik terug kwam was de kamer versierd


Zondag kreeg ik nog een verrassing een nieuwe fotocamera ! Jawel een camera, die ik niet zou krijgen omdat ik liever een keet wilde krijgen! Wat een verrassing!! Maar de dag was nog niet voorbij, ik moet zoals jullie weten glutenvrij eten en dit was mijn eerste glutenvrije verjaardag. Ik had bij Ikea taart gehaald, zelf cake gebakken voor de kids en een  glutenvrije cheesecake gemaakt. Maar dat was niet nodig geweest Want mijn ouders hadden een super verrassing bedacht. Een glutenvrije slagroom marsepein taart. Mijn vader was speciaal naar Almere gereden om hem daar te halen. (wij wonen vlakbij Arnhem)


Hij was heerlijk ! Niet van met gluten te onderscheiden. En ik stond bijna te huilen.. Het was een super feest en mijn lief heeft zich de hele dag enorm uit gesloofd. Ik heb niets hoeven doen. Normaal sta ik drie dagen in de keuken en ren ik de hele dag rond op mijn verjaardag. S'avonds kwam de chinees met een heerlijke glutenvrij buffet. Dus relax..... Ik geloof dat ik dat vaker ga doen !!












7 opmerkingen:

  1. Nog van harte Petra wat ben je lekker verwend en super zeg zo'n glutenvrije taart. En dan ook nog zo heerlijk jong ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat heerlijk Petra om zo verwend te worden!! alsnog van harte gefeliciteerd!!

    fijne dag van Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog van harte gefeliciteerd hoor, met deze mijlpaal en leuk te lezen dat je zo'n superdag had! Wat een mooie taart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh je was jarig, heb ik daar zomaar overheen gelezen? 40 nog wel... hele omschakeling he :-)
    Wat gaaf dat je toch een camera hebt gekregen (ja die keet moet natuurlijk wel goed worden vastgelegd!) en dan zo'n heerlijke taart! Ik dacht dat je dochter glutenvrij moest eten, maar je hebt zelf glutenallergie dus? Pas ontdekt dan?
    Geniet lekker na!
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je het label glutenvrij aanklikt kan je het lezen.. Ik ben aan het dieet sinds 2 januari, en dat valt soms niet mee vooral op verjaardagen van anderen, als er niets voor je is en anderen zitten lekker te eten. Dat is me nu een keer overkomen. ps vandaag komt het hout voor de keet !!
      dus kunnen we weer aan de slag. !!bij jullie alles in orde ??
      groetjes Petra

      Verwijderen
  5. ooooo wat leuk zeg en wat een verassing, zou ook gaan huilen hoor!
    nog van harte en heeeeeeel veeeeeel leuke ,mooie, fijne ,gezellige, gezonde en creatieve jaren!
    liefs deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dit leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van alle verwennerij!
    Hier kan je nog zo lekker lang van nagenieten!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.