donderdag 8 maart 2012

Werk in uitvoering

Nadat vorige week de keet bij ons in de tuin is gezet ben ik uren aan het bedenken hoe hij moet worden. Maar mijn man sprak de wijze woorden.... Laten we hem eerst maar eens leeg maken. En dat was al een aardig karwei. Het buro en de kasten zaten aan de muur verankerd, er bleek wat schimmel achter het buro verstopt te zijn en er zit een enorm gat in de bodem (gelukkig is hij niet van karton....) Maar het tussen wandje was er wel zo uit en we kregen het er redelijk heel uit. Dat de keet oud is was wel duidelijk. Maar hij stamp nog uit de tijd dat alles vast gespijkerd werd en in dit geval met spijkers van zo'n 7 cm lang. En het moet wel goed vast dus waarom een gebruiken als het met drie nog veel vaster zit. Maar hij is leeg ! En nu weer vullen !!Het was vandaag prachtig weer en ik kon het niet laten om nog een paar foto's te maken. Als je goed kijkt kan je de pot nog zien staan die we er uit gesloopt hebben.
Als je naast de keet staat en je draait je om zie je dit. Ons huis normaal staan de trampoline en de schommel ongeveer op de plek waar de keet nu staat. En als we uit verbouwd zijn gaan we kijken. of het er weer in past. waarschijnlijk gaat de schommel weg, maar nu staat hij nog prima zo.
 Ik kon het niet laten om nog even een voorjaars plaatje te schieten. Deze is gemaakt naast de keuken  en kijkt naar .....

 En hier nog wat levende have. Deze drie dames scharrelen rond en onder de keet
De onderste dame woont gewoon gezellig bij ons in huis maar jaagt graag op muizen rond de keet. Dus iedereen is blij met onze aanwinst.

5 opmerkingen:

 1. wat een ruimte zit er in! en ja ik zou ook al lekker aan het inrichten zijn hihi:) maar voor het zover is is het ook wel fijn dat de keet lekker schoon en helemaal klaar is.

  succes!
  fijne avond van Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke blog ... die kipjes ik ben jaloers zou dat ook graag willen
  maar in ons kleine postzegel tuintje kan dat niet ....... en je hondje wat een
  schatje ..... ben erg nieuwsgierig hoe je keetje gaat worden dus ik ga je
  volgen ....... groetssssss Gerd@

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Petra wat is je keet groot! Die is een stuk groter dan die van mij, wat gaaf! Is wel wat extra werk met opknappen, maar ook extra leuk als je 'm straks gaat inrichten! Weet je al wat je ermee wilt gaan doen? Speelplek voor de kids, tuinhuis-idee, winkel? Ben benieuwd! Lekker wat afleiding tussen alle zorgen door, niet dan? Leuk dat jullie ook kipjes en een hond hebben.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi project! Heerlijk om daar mee bezig te zijn! Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Via het keetje van Lien kwam ik op jouw blog! Wat leuk zeg, ik ga je volgen! Wat een mooie keet heb je gekocht! Gaaf! Wat ga je er mee doen? Wat heerlijk lijkt me dat. Zo'n grote keet in de tuin! Heb je tijd , kom dan eens gezellig bij mij langs. Heb geen keet maar knap wel mijn tuinhuisje op...ook voor mijn hobby! Groeten en succes met de klus! jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.