zondag 26 februari 2012

Give away pakketjes gemaakt en de tuin in

Van de week ben ik in de tuin bezig geweest, we hebben een aantal grote bomen in de tuin en die laten nog al wat vallen. Nu hebben we dit jaar dankbaar gebruik gemaakt van al het blad, want door het zachte weer was onder andere de papaver al 10 centimeter hoog. Dus toen we hoorde dat het streng zou gaan vriezen hebben we er een kruiwagen vol eikenblad over het jonge groen gegooid en met succes. Toen ik het er van de week weer afhaalde stonden er papaver en zelfs al bloeiende krokussen onder.
Wat een heerlijk lente cadeau. Na het harken en het vullen van de kar met blad en snoei afval vond ik dat er wel wat bloeiends op de tafel onder de veranda mocht staan. Ik ben helemaal weg van meizoentjes dus staan die nu op de tafel. Echt om in de lente stemming te komen.

Vanmiddag heb ik de Give away pakketjes gemaakt. Ik vind het gezellige pakketjes met een bosje voorjaar. Als je nog mee wil doen, heb je tot 1 maart de tijd om te reageren. Laat een reactie achter of wordt volger en dan heb je kans op een leuk zelf maak bosje voorjaar.

hier onder nog een duidelijkere foto.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.