woensdag 17 oktober 2012

zweet,zweet,zweet...

Sinds een week of twee ben ik ook te vinden op Facebook, Twitter en als of het nog niet erg genoeg is op Pinterest Nu ben ik niet zo heel erg handig in deze vormen van socialmedia en het koste me ook een dag of twee voor ik alles door had. Vooral Pinterest vind ik super. Ik pin me suf de laatste week. 
Ik merk dat ik daardoor minder tijd heb om te bloggen en vooral het lezen van blogjes van anderen schiet erbij in ... Ik schaam me diep.. 
Ondertussen maakte ik nog wel wat voor haar . 

Mim wilde graag iets wat te maken heeft met de herfst en dat werden deze figuurtjes met een magneetje erin.
Ik vond het wel moeilijk hoor om wat voor haar te bedenken, want zij maakt zoveel moois.  Ach ja en we hadden te veel appeltjes  dus die gingen in de oven , met kaneel,suiker en rozijnen.
Een heerlijk herfst gerecht samen met wat vanille vla.Onder tussen  is het hier herfstvakantie en zijn mijn kids creatief met klei. Ik heb een broodje klei gekocht de rest bewaar ik met een vochtige doek in de zak, zodat we nog veel vaker kunnen kleien Ook dit jaar kregen mijn kinderen een boek cadeau van opa en oma met de kinderboeken week en omdat ik ook nog een kind ben mocht ik er ook een uit zoeken! Bedankt pap en mam! 
Rara welke is van mij...

Mijn breiwerk groeit gestaag deze week. Nu de kinderen thuis zijn zit ik minder in de keet dus heb ik meer tijd om te breien 

Onder tussen ben ik samen met wat andere bloggers plannen aan het maken om met elkaar wat leuks te doen. Hier over later meer....

4 opmerkingen:

 1. Druk, druk... ik herken het! Heb hier nog steeds dat mooie stofjes liggen van jou... schaam! Ik heb vandaag de tutorial er nog eens bij gepakt en ik denk dat het wel gaat lukken. De beschrijving is hele duidelijk! Nu nog 2 ringen kopen en dan kan ik beginnen.
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk en daarom mijdt ik vooralsnog pinterest! Ben nu al zo veel tijd kwijt aan mijn digitale avonturen! Ik ben heel heel heel heel blij met mijn magneten. Ze sieren mijn magnetische planbord op de koelkast. Zo is deze ook helemaal aangepast aan het seizoen. Je hebt me er erg blij mee gemaakt! We moeten snel even contacten... Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh lekker die appels! En die magneetjes zijn leuk, goed idee om de magneetjes in de figuurtjes te stoppen (ipv achterop te plakken).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om weer een berichtje van je te lezen.
  Pinterest is inderdaad helemaal super!! Ik zit ook regelmatig uren aan de laptop te pinnen. Bij mij werkt het echt verslavend.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.