zondag 28 oktober 2012

En toen kwam de vorst, Balen!

Omdat ik over anderhalve week mijn tuin en keetje openstel, had ik een beetje het beeld van een mooie herfst tuin met hier en daar nog wat bloeiende bloemen. Zo stonden mijn dahlia's er nog prachtig bij. Tot dat het gisteravond flink ging vriezen. Nu zien ze er zo uit:triest he?
Gelukkig had ik al wat winter violen gekocht, dus er bloeit nog wel wat.
Maar ook mijn hortensia's die in twee grote potten staan zijn bevroren, nu kunnen die wel tegen vorst alleen bloeien ze niet meer door.
Ik had gisteren toen we laat thuis kwamen nog wel even mijn bougainville binnen gehaald. Die staat nu in de gang en gaat morgen weer naar buiten.
De vorst is weer voorbij.
Vanmiddag hebben we met z'n allen de tuin geharkt en lampjes opgehangen. Die nu gezellig branden.
Onder tussen maak ik ook nog wel eens wat. Zo had ik al een tijdje dit idee in mijn hoofd


Nu de winter er weer aan komt en de wanten, mutsen en dassen weer door de gang slingeren,is dit best handig. Deze tas hang je aan de kapstok en daar stop je de spullen in. Als je meer kids hebt is het handig als iedereen zijn eigen zak heeft , zodat je nooit meer wat kwijt bent. Ik kan er zelfs een naam opzetten. 
(De afmetingen zijn ongeveer 45 x 30 cm.)
Op 10 november hangen ze in de keet, daarna komen ze op de website.
Hopelijk zie ik jullie dan!!

4 opmerkingen:

 1. Ja balen van de vorst he, wie had dat gedacht na die stralende dagen!! Maar je weet het hoe dan ook vast leuk aan te kleden! De tas is erg leuk en reuze handig!! Succes met alle voorbereidingen. Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het was echt heel koud en nu met het uur terug is de zomer, voor mijn gevoel, echt voorbij. Ik ben reuze benieuwd naar je tuinfeestje, jammer genoeg woon ik helemaal niet in de buurt van Doorwerth dus wacht ik je verslag maar af om toch een beetje sfeer mee te proeven. Succes groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker balen! Maar het mag de pret niet drukken! Wij vermaken ons toch wel... Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou het is toch al met al wel een heel leuke keet met een heel fijn plekje. Dan heb je toch weer iets om naar uit te zien, naar mooi weer en naar mooie bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.