maandag 17 september 2012

Hoge Veluwe, post en meer

Gisteren zijn we een dagje met vrienden naar de Hoge Veluwe geweest. Lekker op de witte fietsen rond karren. Het weer deed z'n best maar was toch niet zoals we gehoopt hadden. Maar daar hadden onze kinderen totaal geen last van. Eerst naar de speeltuin, de kids ravotten en de papa's en mama's bij kletsen. Daarna naar St Hubertus op de witte fietsen dat was voor de kinderen het hoogte punt van de dag, dat je zomaar een fiets uit het rek kan trekken en mee kan nemen vinden ze fantastisch.
 Zelfs van  het Kruller Muller werd genoten. Door de beeldentuin met de jongste en mijn oudste gingen we naar binnen. Noor kan zo genieten van kunstwerken dat we er al heel wat gezien hebben. 
(gelukkig vind mama het ook leuk).
Het enige wat niet gezien hebben is wild, maar ik denk dat dat al op de vlucht sloeg als ze onze brullende bende hoorde aan komen  :-). Maar toen we, na een stop bij een pannenkoekenhuis richting huis reden stond er bij Wolfheze , een hert in de wei heerlijk te grazen....  Vrijdag zat er een grote envelop  voor mij in de bus. Altijd leuk, ik heb het samen met de kinderen open gemaakt. Ik krijg altijd het gevoel dat ik jarig ben als als ik zo'n cadeau met de post krijg. Het was van mimstasjes  Ze had twee stempels voor me gemaakt en ook nog een kussentje erbij gedaan. 
Echt super leuk.  Ik had zelf wel eens geprobeerd om mijn vorige logo als stempel te maken maar dat was me niet gelukt. En nu heb ik hem zomaar gekregen. En omdat ik nogal wat af droom een stempel met 
live your dream erop. 

 Misschien hebben jullie we gezien dat ik een nieuw logo heb gemaakt, dat komt omdat ik bezig ben met een webshopje en ik de vorige niet zo mooi vond. Dus heb ik wat zitten knutselen met papier en stof, er een mooie foto van gemaakt en dit is het resultaat. Ik vind het er wel leuk uit zien. En Jullie?
Nu ben ik bezig met het vullen van mijn webshop en ook daar moeten een hoop foto's van gemaakt worden.

Onder andere dezeIk hoop volgende week open te kunnen gaan, maar eerst moeten er nog heel veel foto's gemaakt worden!!
groetjes !!

2 opmerkingen:

  1. Lekker zo'n dagje uit met het gezin! En wat heeft Mim die stempel mooi gemaakt!! Dat is haar wel toevertrouwd, ik zou dat echt niet aandurven met die letters. maar mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja leuk nieuw logo :-) En webshopje, leuk! Veel succes ermee en ben er benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.