zondag 25 maart 2012

peet in de keet...

Je zou kunnen denken dat er niets meer gedaan is in de keet omdat ik het bloggen even heb laten afweten. Maar niets is minder waar. En je zou kunnen denken dat er niets meer uit te slopen was. Ook dat was niet zo. Nadat we de witte muur platen eraf hadden gehaald bleek er hier en daar wat verrot te zijn. Dat hebben we dit weekend geprobeerd aan te pakken. Dus met houtrotstop aan de gang en houtrotstopvuller. (leuke woorden voor scrabble) Nu kan de boel in de grond verf en nog een keer . En dan de aflak erop..... Werk genoeg dus. Maar met het zonnetje in de rug geen probleem !
Hier een plaatje van een gestripte keet en een nieuwsgierig hondje. Die zwarte plekken geven de plaats aan van de kachel, die is een keer wat te heet geweest.
Als ik zo naar het plaatje kijk zie de wit geschilderde houten planken aan de wanden al, het keuken blokje in de hoek en een schoongemaakt kacheltje al staan. Op de vloer komen vloerplaten die denk ik donkerblauw worden en voor de ramen blauw met wit geblokte gordijnen. Maar goed eerst maar gronden, gronden en nog eens gronden. Ik heb een vraag gekregen wat er in de keet gaat komen. De keet word een extra logeerkamer en mijn werkkamer ik heb namelijk vanaf 1 April mijn eigen bedrijfje !!  Ik wil via een webwinkel mijn eigengemaakte spullen gaan verkopen en kinderfeestjes gaan organiseren. Maar eerst de keet af !

Ik kreeg van de week heel leuk cadeautje en dat terwijl ik nog niet eens jarig ben !
 (over twee weken 40 ;-) ) Ik kreeg van Carolien (van het keetje van lien) een bedankje. Erg leuk en een super verrassing ! Het haasje komt zeker in de keet te wonen. !


4 opmerkingen:

 1. Oh leuk te zien dat het haasje veilig is aangekomen en helemaal klaar is voor haar intrek in de Pipowagen straks! Wat een werk is er te verzetten he? dat houtrot komt erg bekend voor! We troffen in onze wagen zelfs nog asbestplaten aan, dat was minder.... succes met opknappen, ben benieuwd naar de vorderingen straks! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, asbest zat er ook nog in, dat staat nu ingepakt klaar om afgevoerd te worden !

   Verwijderen
  2. Hallo Keetje,
   Wij zijn ook net begonnen met het opknappen van een pipowagen! Wat gewelig he! Was het voor jou ook al zo lang een droom?
   Veel succes!

   groetjes, Franca.

   Verwijderen
 2. Hai,
  Sinds kort volg ik je blog; zomaar via via terecht gekomen :-)
  Ik 'droom' al jaren over een keet en wat ik daar allemaal mee zou kunnen doen... Tot nu toe is het bij dromen gebleven, maar vind het daarom extra leuk om jouw verhalen vanaf het begin mee te gaan beleven! Succes en natuurlijk veel plezier :-D

  gr. Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.