dinsdag 14 augustus 2012

Werk aan de winkel,

Een paar weken geleden stond er op het blog van lien een oproepje voor het maken van traveling sheets Leuk dacht ik, ga ik doen. Ze liggen er al een weekje. En ik kom er maar niet aan toe. Ik heb steeds een andere rede om er niet aan te beginnen. Dus dames, willen jullie nog even geduld met me hebben? Als de juiste inspiratie er is zijn ze zo af, maar met een wachtende tiener in huis die zenuwachtig rond loopt. Te wachten op haar eerste schooldag heb ik niet de rust om er aan te gaan zitten. In gedachte zijn ze af ...


Ze komen er echt aan !

Laatst liet ik met trots de buiten kant van mijn keet zien nu is de binnen kant ook toonbaar en heb ik een paar foto's genomen.

De letters krijg ik niet goed op de foto, maar ze zijn gemaakt door mijn vriendin. Ze zijn van vilt en aan het lijntje bevestigd met gehaakte bloemetjes. Zo leuk ! Ze wil ze als kraam cadeautje gaan maken dus als er iemand is die graag een origineel pakje wil geven?? Laat het weten.







5 opmerkingen:

  1. Ohh de keet is leuk! Gezellig met dat bankje! Zit je er ook vaak??
    Haha, wat grappig dat alle drie de boekjes nu bij jou zijn! Erg toevallig! Ik heb je wel aan het werk gezet he :-)?
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik vind hem ook goed gelukt. Nu nog wat kleine dingen ophangen en de afwasbak in het aanrecht zagen...(en een kraantje er in ) En dan is hij echt helemaal klaar. De bank is eigenlijk een bed en je kan hem uittrekken als tweepersoonsbed !
    Dus is het ook een logeer plekje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Petra, Ik ben bezig met je PIF maar heb je adres nog niet... Zou je me willen mailen? Naar mimstasjes(apenstaartje)lieve.nl Veel liefs, MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat is die keet een leuk bezit zeg! en wat heb je dat mooi ingericht.
    Echt gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ow en ik kwam er maar niet aan toe om je te bedanken voor je bijdrage aan mijn hart-onder-de-riem boekje van Lien! (Schaam schaam) Door alle drukte er nog niet aan toe gekomen, ook omdat ik jou en je blog nog niet kende! Bedankt voor je lieve woorden. En nu ga ik eens even rond kijken op je blog ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.