zondag 12 februari 2012

Hartjes in een doosje en meer...

Gisteren ben ik eens op mijn gemak naar de bieb geweest en heb daar heerlijk rond gesnuffeld. Meestal ren ik er in en er weer uit met een stapel boeken voor de kinderen en soms een voor mezelf of mijn lief.
Maar nu een keer relax. Ik vond daar o.a. een boekje met vouwsels voor kinderen met daarin een heel leuk doosje om te vouwen. Thuis heb ik het meteen geprobeerd en het was zo leuk. Maar ja een lege doos is ook zo'n lege doos dus toen moest ik er ook nog wat in doen. Ik had op het freubelweb een hartjes pompon gezien en laat die er nu net mooi in passen ! Eigenlijk was het maken van de foto's nog het moeilijkst. Ik zie vaak bij andere blogs van die mooie compositie foto's maar dat lukt mij niet hoor Ik ben al bij als het er een beetje scherp op staat. Na de bieb ben ik nog door de Weverstraat in Oosterbeek gelopen dat is een schattig straatje met dito winkeltjes. Ik zag daar in een winkeltje een leuk kadootje voor een give away. Dat ligt nu te wachten op uitbreiding want alleen is maar alleen dus er moet nog wat bij. Hier later meer over.
1 opmerking:

  1. Mooi vouwwerkje-en hartjespompom. Je maakt het spannend. Ben benieuwd hoe de scholenjacht was voor dochterlief??? Mooie zondagavond nog-xxx-Sil.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie
groetjes en tot schrijfs.